Service

Apeleaza cu incredere la serviciul nostru de suport tehnic si te vom indruma pas cu pas! Alege un service de calitate pentru copiatorul tau second-hand sau nou.

 • You've just added this product to the cart:

  Service standard

  Acest serviciu se adreseaza utilizatorilor “casnici”, cu un volum de lucru al echipamentului sub 1.500 copii / imprimari pe luna. Servisarea utilajului se face la cererea clientului. Interventia presupune: - repararea copiatorului: diagnoza (depistarea defectului), reglare, curatare, configurare, inlocuirea de componente defecte; sau - revizia utilajului: inspectie vizuala, testarea functiilor, curatarea pieselor principale, inlocuirea de consumabile. Service-ul standard nu presupune incheierea unui contract. Este suficient sa ne contactezi si stabilim impreuna data si ora la care se va face interventia. Tariful interventiei este de 13 EURO. Acest tarif acopera deplasarea si constatarea defectului. Valoarea componentelor care necesita inlocuire va fi consemnata in NOTA DE CONSTATARE. Manopera este GRATUITA! Fiind clientul nostru, beneficiezi de reducere de 5% pentru consumabile si piese de schimb. Reducerea se aplica la preturile valabile de pe site. Tariful standard se aplica pe utilaj, nu pe client. (Daca detii doua utilaje la cere vrei sa intervenim, se va plati de doua ori tariful standard.) Acest serviciu este disponibil pe o raza de 100km in jurul Municipiului Buzau. Pentru distante mai mari tariful se negociaza.
  Sale
  0 out of 5

  Service standard

  Acest serviciu se adreseaza utilizatorilor “casnici”, cu un volum de lucru al echipamentului sub 1.500 copii / imprimari pe luna. Servisarea utilajului se face la cererea clientului. Interventia presupune: – repararea copiatorului: diagnoza (depistarea defectului), reglare, curatare, configurare, inlocuirea de componente defecte; sau- revizia utilajului: inspectie vizuala, testarea functiilor, curatarea pieselor principale, inlocuirea de consumabile.

  70,00 lei840,00 lei

Plata in 2,4,6 sau 12 rate online cu cardul bancar. Refuză

WhatsApp chat