Service copiatoare noi si second-hand

Service copiatoare noi si second-hand - Copiere fara durere - Copiatoare secondhand.eu - Partenerul de incredere al afacerii tale

Service copiatoare noi si second-hand

Service copiatoare noi si second-hand

Ca orice utilaj, si copiatorul are nevoie de ingrijire, intretinere si revizii regulate, astfel incat sa ne serveasca cat mai mult si cat mai bine !

 

Reparam si vindem copiatoare de 12 ani. Din experienta noastra, copiatoarele mai putin intretinute, ne dezamagesc exact in momentele in care avem nevoie de ele cel mai mult:

 

–    atunci cand trebuie sa trimiti repede o oferta si copiatorul nu mai are toner, sau developer, sau s-a umplut tancul de rezidual, sau nu mai trage hartia din tava, etc;

–    atunci cand vrei sa scanezi documente importante si copiatorul nu are definite setarile de retea, sau se blocheaza ADF-ul, sau touch screenul nu mai functioneaza;

–    atunci cand vrei sa copiezi acte de proprietate, sau de identitate, sau alte documente,  dar copiile rezultate sunt fara contrast, sau cu dungi, sau pline de toner (din cauza cilindrului fotoconductor uzat, sau a rolelor, sau a lamelei de curatare, etc.)

 

Sunt multe lucruri care pot duce la functionarea defectuasa a unui copiator (de la o siguranta arsa in cuptor, la o rola murdara sau uzata, un lift blocat, un cuptor murdar de rezidual, un senzor defect, un cilindru zgariat, un ADF descentrat, sau chiar o bucata de hartie blocata)  dar exista O SINGURA SOLUTIE pentru FUNCTIONAREA SA OPTIMA !  Aceasta este servisarea corecta si periodica a componentelor esentiale.

 

Copiatorul este exact ca o masina: o folosim zilnic, dar ca sa mearga bine ii schimbam uleiul, filtrele, placutele de frana sau alte consumabile.

 

La fel ca la o masina, IMPORTANT este  CAND si CUM ii schimbam aceste consumabile:

1. Când?

Cand este nevoie !  Cand cele vechi s-au uzat, dar inainte ca uzura lor sa afecteze alte componente !

Cum stim cand e acest moment? Prin verificari periodice, programate in functie de felul in care utilizam masina.

Daca revizia este programata la 15.000km si masina merge 2.000 km pe luna, voi face schimbul de ulei la fiecare 7-8 luni; daca masina face 3.000 km pe luna, intervalele de servisare vor fi la 5 luni.

Este important sa prevenim functionarea masinii cu consumabile degradate, intrucat acestea pot duce la deteriorarea altor componente mai scumpe sau chiar a unora care nu pot fi inlocuite.

Calitatea consumabilelor, de asemenea, este foarte importanta !


2. Cum?

Daca ne pricepem si avem ceva experienta, le schimbam singuri. Daca nu, cautam un profesionist – cineva care face aceasta activitate zilnic si are experienta suficienta in domeniu, astfel incat atunci cand face o interventie sa nu strice mai mult decat repara.

Profesionistul poate fi un mecanic bun, sau un service bun care isi asuma garantia si calitatea lucrarilor.


Concluzie

Astfel, ca masina sa functioneze bine si sa ii pastrez valoarea, trebuie sa ii fac reviziiile la intervale regulate, sa folosesc consumabile si piese de calitate si sa folosesc un profesionist pentru aceste operatii. Asa imi protejez investitia, banii pe care i-am platit pentru masina respectiva.

 

La fel este si copiatorul – o masina, un utilaj. Intretinut corespunzator, ma serveste multa vreme, fara sa imi dea bataie de cap. Neglijat insa, ma va dezamagi in cele mai critice momente, cand ma grabesc, cand trebuie sa livrez urgent un document, cand un client asteapta pentru documentele sale, etc. Urasc aceste situatii, sunt stanjenitoare, sunt enervante si poti sa pierzi clienti din cauza lor! Si este frustrant, pentru ca este vina mea: nu am acordat suficient interes reviziilor. Cum as putea face sa evit astfel de situatii, dar fara sa pierd timp cu pregatirea necesara, identificarea pieselor defecte, cautarea si comandarea consumabilelor necesare, realizarea efectiva a reviziei, etc? Ar putea sa faca altcineva asta in locul meu? DA !  CAT AR COSTA ? Aici depinde…  pentru clientii nostrii, mai nimic. Pentru ca am implementat proiectul COPIERE FARA DURERE .. DE CAP   Cu acest proiect dorim sa ne fidelizam clientii, prin asigurarea reviziilor la preturi modice pentru utilajele achizitionate de la noi. De ce facem asta? Pentru ca un client servit, este un client multumit, iar un client multumit ne recomanda si altor clienti.

 

Proiectul COPIERE FARA DURERE ofera 3 pachete de servicii. Alege-l pe cel care ti se potriveste !

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Plata in 2,4,6 sau 12 rate online cu cardul bancar. Refuză

WhatsApp chat