Copiatorul nu mai functioneaza ?

Acest serviciu se adreseaza utilizatorilor “casnici”, cu un volum de lucru al echipamentului sub 1.500 copii / imprimari pe luna. Servisarea utilajului se face la cererea clientului. Interventia presupune: - repararea copiatorului: diagnoza (depistarea defectului), reglare, curatare, configurare, inlocuirea de componente defecte; sau - revizia utilajului: inspectie vizuala, testarea functiilor, curatarea pieselor principale, inlocuirea de consumabile. Service-ul standard nu presupune incheierea unui contract. Este suficient sa ne contactezi si stabilim impreuna data si ora la care se va face interventia. Tariful interventiei este de 13 EURO. Acest tarif acopera deplasarea si constatarea defectului. Valoarea componentelor care necesita inlocuire va fi consemnata in NOTA DE CONSTATARE. Manopera este GRATUITA! Fiind clientul nostru, beneficiezi de reducere de 5% pentru consumabile si piese de schimb. Reducerea se aplica la preturile valabile de pe site. Tariful standard se aplica pe utilaj, nu pe client. (Daca detii doua utilaje la cere vrei sa intervenim, se va plati de doua ori tariful standard.) Acest serviciu este disponibil pe o raza de 100km in jurul Municipiului Buzau. Pentru distante mai mari tariful se negociaza.

Copiatorul nu mai functioneaza ?

Copiatorul nu mai functioneaza ?

Afiseaza o eroare si nu sti ce inseamna ?

Vrei sa schimbi singur cilindru, lamela, cuptorul sau alte consumabile ?

Apeleaza cu incredere la serviciul nostru de suport tehnic si te vom indruma pas cu pas !

Mai mult, daca ai nevoie de diverse componente pentru copiatorul tau, trimite-ne un mail si cel mai probabil vom gasi in parcul nostru de copiatoare dezmembrate, piesa de care ai nevoie.
Deja utilizate dar in stare foarte buna, componentele din dezmembrari te vor ajuta sa repui utilajul in fuctiune in cel mai scurt timp si cu costuri minime.

Iti stam la dispozitie la telefon, pe mail, WhatApp sau blog.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Plata in 2,4,6 sau 12 rate online cu cardul bancar. Refuză

WhatsApp chat