Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

Termeni si conditii

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia dumneavoastra Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului copiatoaresecondhand.eu

Site-ul copiatoaresecondhand.eu este operat de societatea Soft Company S.R.L., cu sediul in Municipiul Buzau, Str. Crang 2, bl. 3C, ap.16, Judetul Buzau, inscrisa in Registrul Comertului Buzau cu numarul J10/96/2005. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului copiatoaresecondhand.eu isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial, in afara situatiilor reglementate expres de lege, pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Prin acceptarea prezentului document intelegeti sa nu afectati in vreun fel elementele de securitate ale site-ului, structura sau continutul acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Verificarea specificatiilor produselor si compatibilitatile acestora este obligatorie din partea clientului si cade in sarcina sa. Soft Company nu isi asuma riscul incompatibilitatii componentelor sau consumabilelor comandate online, cu echipamentele detinute de dumneavoastra.
Raporturile comerciale dintre cumparator si Soft Company SRL (copiatoaresecondhand.eu)sunt reglementate oficial de legile romane in vigoare, care reglementeaza incheierea si executarea contractelor la distanta si protectia consumatorilor care utilizeaza acest tip de comert.

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”

Soft Company S.R.L. (copiatoaresecondhand.eu) face eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, dar exista posibilitatea ca uneori acestea sa contina inadvertente (specificatii, preturi, garantii) in urma modificarilor neanuntate aduse de catre producator, a erorilor de operare, etc.
Fotografiiile produselor au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Intrebati-ne despre acestea inainte de a comanda.

Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe pagina noastra web si in consecinta, va solicitam sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Soft Company S.R.L. (copiatoaresecondhand.eu) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil
Utilizarea paginii web copiatoaresecondhand.eu, presupune ca utilizatorul este de acord ca legile romane guverneaza termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii copiatoaresecondhand.eu sau asociatii/partenerii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. Instanta competenta este cea din mun. Buzau

Disponibilitatea serviciului
Administratorul copiatoaresecondhand.eu isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

GARANTIE

Garantia este acordata astfel:
pentru echipamentele noi – perioada de garantie a producatorului. De regula 12 luni.
pentru echipamentele second hand: 6 luni, maxim 30.000 copii / imprimari.

Garantia nu se acorda:
pentru componentele consumabile (cilindru, lamela, toner, developer, cuptor, etc.). Consumabilele se inlocuiesc atunci cand echipamentul semnalizeaza necesitatea inlocuirii acestora, cand imprimarile nu sunt clare sau nu au contrast, sau cand se constata fizic epuizarea acestora.
pentru produse care fac parte din anumite promotii si au specificat “Fara garantie”

Orice intrebare legata de termenii de utilizare, termeni de vanzare, termeni de livrare sau garantie, ne poate fi adresata prin intermediul formularului de contact sau a adresei de email.

Plata in 2,4,6 sau 12 rate online cu cardul bancar. Refuză

WhatsApp chat